mandag den 31. januar 2011

Basis

Jeg syntes der i disse dage er rigtig meget snak om en basis garderobe, og det har jeg faktisk altid godt kunne tænke mig at have, men det har jeg desværre aldrig været særlig god til at få købt en masse basis varer, men det vil jeg fremover se om jeg ikke kan blive bedre til..

Så se hvad jeg fandt på udsalg hos dorothy perkins, til studierabat og med yderlige 10 procent kostede det hele kun 200 kr, det var bare super billigt...
Tror jeg bliver rigtig glad for alle tingene som man jo kan bruge sammen med mange andre ting



søndag den 30. januar 2011

Så enkel og alligevel mega flot

Prøv lige at se hvor fin hende her er...

Total lange ben hun har, og elsker at hendes bukser er 70'er inspireret, i stedet for at det altid er slim jeans man har på.. Også den taske sætter så også lige prikken og i'et.. Hvem der ikke gerne ville eje den.. og selvfølgelig er det en fransk"mand" som er så chik :)

Billedet er her fra

Endelig..

Jeg har for lang lang tid siden skrevet om disse støvler fra Vagabond, som jeg var så forelsket i og nu har jeg købt dem, og så til halv pris :)

Nu håber jeg bare at jeg kan passe dem, da jeg får dem sendt fra København :) Jeg har nemlig købt dem hos søde Gitte..

Det er selvfølgelig disse støvler jeg snakker om.
Syntes faktisk de er ret cool og alligvel ret klassiske, så det er helt klart en win win for mig..

torsdag den 27. januar 2011

Anna Scholz

Anna Scholz laver altså noget rigtig lækkert tøj til plus size, det er lid dyrt men hvis kvaliteten er efter det, syntes jeg heller ikke det gør så meget.
Denne kjole ser rigtig lækker ud og fordi den er på udsalg koster den kun 285 kr, hvilket jeg ikke syntes er meget..

Og en LBD kan man altid bruge

Kan købes her

Halløjsa...

Så er jeg er her igen.. Tror jeg vil prøve at lave lidt indlæg i løbet af dagen.. Har faktisk savnet at blogge, da jeg godt kan lide det..

Så er jeg endelig flyttet i hus, og det er bare så dejligt men puha der er meget at pakke ud igen, jeg er slet ikke færdig endnu men det skulle jeg gerne snart være :) Syntes da lige i skal se billeder af hvordan mit køkken ser ud før og efter vi har været i gang..

Før:




Og sådan er som det ser ud nu..






Troede ikke min kæreste kunne finde ud af sådan noget, men det kunne han godt, og vi er blevet rigtig glade for det så det er bare super..