søndag den 27. november 2011

Dagens

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at tage et dagens.. Der er rigtig langt imellem dem, det beklager jeg men er bare ikke særlig god til at se mig selv.. Det må jeg blive bedre til..

Tørklæde- Pieces// Skjorte- Bilka// Bukser-Dorothy Perkins//Støvler-Bullboxer

lørdag den 19. november 2011

De perfekte jeans

Jeg har været på jagt efter de perfekt jeans længe.. Syntes det har været rigtig svært at finde, både fordi jeg ikke har sådan nogle lange ben men samtidig har noget mave (læs masse) og en rimelig stor numse.. hehe
Og har samtidig har jeg været lidt misundelig på alle dem som kan passe de "normale" str.. Der er har i bloglandet været mange som har omtalt de perfekt jeans, men de bliver alle sammen kun lavet i de små str.. 
Og har nærmest købt mig fattig i forskellige slags jeans, da jeg jo skulle finde de perfekte...
Men har fundet nogen som bare er helt perfekte for mig.. De er slim i benene, de er sorte (win) og de er helt normale i taljen samtidig med at der er stretch i dem men uden de mister deres form og bliver store i det når man har dem på.. Har nærmest levet i dem siden jeg købte dem..


Det er disse fra Dorothy perkins, bliver vidst nødt til at købe et par mere...
De kan ihvertfalde helt klart anbefales...
Med den rabatkode jeg havde kostede de kun 180 kr og normalpris er ca 225 kr hvilket jo også er en rigtig god pris....

søndag den 6. november 2011

Dagens tip..

Jeg har svært ved at få tid til det hele lige i øjeblikket, især med en lille baby.. Det er lige med at finde ud af hvordan man får det hele gjort uden der er nogen eller noget som bliver glemt..

Men ville da lige vise sådan et lækkert halstørklæde jeg har købt som koster næsten ingen penge og som virker stort og lækkert .. Glæder mig til at modtage det.. og se om det er lige stort i virkeligheden :)


Det kan fåes lige her og koster kun omkring 60 kr, det er da et kup..