onsdag den 25. april 2012

Jubiiiii



I skal da lige se hvad jeg har købt sammen med min dejlige mand.. Glæder mig sååå meget til det kommer.. :) Så kan jeg jeg forhåbenlig endelig komme igang med at få taget en masse billeder...
Det har så mange funktioner, som jeg sikkert ikke forstår.. Så har aftalt med manden at skal holde et fotokursus for mig så jeg kan lære i hvertfald de grundliggende ting som det kamera kan :)

Sådan et lækkert Canon EOS 550D...

Ebay

Jeg har da slet ikke fået vidst jer mit seneste køb fra Ebay.. Elsker altså bare den side.. Man kan gøre såå mange gode fund til ingen penge, helt fantastisk..

Syntes den var lidt sjov også til 20 kr.. Kan så lige se at den er steget lidt i pris siden jeg købte den men den koster stadig under 30 kr, hvilket jo er billigt..
Kan købes lige her

tirsdag den 17. april 2012

BlogLovin

Helt ærligt har jeg aldrig (før nu) kunne se fidusen med bloglovin, da jeg altid bare har haft gemt adressen på min computer også har det jo været lige meget. Men nu hvor jeg er meget på min iphone eller ipad, kan jeg virkelig godt se det smarte med Bloglovin, du har jo det hele samlet på et sted og du får hurtigt et godt overblik over om de blogs du følger har skrevet et nyt indlæg..

Derfor har jeg nu fået det installeret, håber i vil følge mig derinde.. :)

xoxo Tina

Look a like

Faldt lige over disse støvler fra Nelly som er rigtig fede og det er da især en god pris, men kom da til at se at de minder rigtig meget om dem fra ACNE som jeg tit har drømt om som jeg aldrig kommer i nærheden af, da jeg nok aldrig får 3400 kr fri i budgettet og vil heller aldrig give så meget for et par støvler...

Souce: Nelly og Støy-munkholm

fredag den 13. april 2012

Vundet

I skal da lige se min fine præmie jeg har vundet hos Elle-belle.dk
til lille F, når hun engang bliver så stor at hun kan gå så tror jeg de passer
hende rigtig fint..

Og der var også et rigtig sødt kort med, det er altså bare halvdelen af oplevelsen når de giver sig tid til det..




I dag smutter jeg i sommerhus ved vesterhavet sammen med lille F, hendes far og vores naboer.. Der er pool og spa så er da slet ikke i tvivl om hvad vi skal lave, ud over selvfølgelig at gå nogle lange ture...

Rigtig god weekend alle sammen..

onsdag den 11. april 2012

Blandet landhandel

I er bestemt ikke glemt, bare rolig...

Kan bare ikke helt finde ud af hvad jeg skal med min blog. Skal jeg forsætte på samme måde eller skal jeg få lidt baby ind over det? da det jo er det som fylder min hver dag..Tror jeg vil prøve at gøre begge dele.. Der er jo nogen i bloglandet som gør det fantastisk med at gøre begge dele..
Bla hende med den søde baby og hende den søde Tine
Og har virkelig verdens nemmeste baby så jeg kan ikke engang sige at det er fordi jeg ikke har tid til at skrive indlæg..
Tror også det er fordi jeg ikke køber så mange ting lige i øjeblikket da jeg jo kun er på su så der er ikke mange penge at gøre med når man har baby,hus og bil :)



Så har jeg købt ny halskæde, glæder mig til den kommer.. Og til kun 24 kr syntes jeg det er et fund til de penge....

Kan købes lige her til kun 24 kr