lørdag den 19. november 2011

De perfekte jeans

Jeg har været på jagt efter de perfekt jeans længe.. Syntes det har været rigtig svært at finde, både fordi jeg ikke har sådan nogle lange ben men samtidig har noget mave (læs masse) og en rimelig stor numse.. hehe
Og har samtidig har jeg været lidt misundelig på alle dem som kan passe de "normale" str.. Der er har i bloglandet været mange som har omtalt de perfekt jeans, men de bliver alle sammen kun lavet i de små str.. 
Og har nærmest købt mig fattig i forskellige slags jeans, da jeg jo skulle finde de perfekte...
Men har fundet nogen som bare er helt perfekte for mig.. De er slim i benene, de er sorte (win) og de er helt normale i taljen samtidig med at der er stretch i dem men uden de mister deres form og bliver store i det når man har dem på.. Har nærmest levet i dem siden jeg købte dem..


Det er disse fra Dorothy perkins, bliver vidst nødt til at købe et par mere...
De kan ihvertfalde helt klart anbefales...
Med den rabatkode jeg havde kostede de kun 180 kr og normalpris er ca 225 kr hvilket jo også er en rigtig god pris....

2 kommentarer:

  1. Enig! Dorothy Perkins Jeans har jeg også brugt meget længe, da jeg min størrelse var oppe i den klasse. Også Asos kan jeg kraftigt anbefale. Deres almindelige størrelser går op til 20, som vel er en 48? De har vist også en plus size serie? Og de er super gode.

    Også fordi Dorothy Perkins laver lange jeans også til sådan nogen som mig med håbløst lange ben.

    SvarSlet
  2. Ja Asos har jeg også jeans fra :)
    Jeg har så lige det modsatte problem som dig da jeg har korte ben så de fleste bukser er altid sååå meget for lange-- hehe

    SvarSlet